pondělí 25. června 2007

Co se děje v PR od 19. do 25. června

Zelená kampaň pro děti. Černošské hvězdy dnes podstoupí veřejný test na HIV.

The Greens
Společnost WGBH v Bostonu, která provozuje několik rádií a televizních stanic, zahájila internetovou kampaň „The Greens“. Tato kampaň má vytvořit podvědomí u dětí o životním prostředí a o tom, co mohou i jako rodina udělat pro to, aby ho aktivně chránily a vylepšovaly. Na jejich stránkách se budou děti mimo jiné dozvídat informace prostřednictvím her a různých animovaných příběhů.
Zdroj: http://www.meetthegreens.org/

Černošské hvězdy dnes podstoupí veřejný test na HIV
Skupina černošských celebrit v Los Angeles slíbila, že dnes podstoupí test na HIV, aby zvýšila podvědomí o riziku nakažení v afro-americké komunitě a povzbudili další k otestování jich samotných.
AIDS je zde hlavní příčina smrti afro-amerických žen ve věku 24 až 34 let.
Zdroj: PR Week


Virtuální trafika pro nevidomé
Zrakově postižení mohou začít využívat v České republice virtuální trafiku s novinami a časopisy, ve které je v současnosti 33 titulů. Ty lze číst on-line nebo je stáhnout jako textové soubory. K používání trafiky musí nevidomí vlastnit počítač, který má hlasový a hmatový výstup s takzvaným braillským řádkem a na kterém mohou číst data z obrazovky prsty v písmu pro nevidomé. Projekt nazvaný Trafika pro nevidomé připravila obecně prospěšná společnost Brailcom.
Zdroj: trafika.brailcom.cz a http://mam.ihned.cz/c4-10000115-21461880-101000_d-nevidomi-mohou-vyuzivat-virtualni-trafiku

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

 
Tento blog vytvářejí zaměstnanci PR agentury Fleishman-Hillard (www.fleishman.cz), názory jednotlivých zaměstnanců nemusí vyjadřovat stanovisko zaměstnavatele.