pondělí 26. listopadu 2007

Co se děje v PR od 13. do 26. listopadu

Buy nothing day. Bude čelit internet nedostatku kapacity? Koktejl pro ženy.


Buy nothing day

Tento pátek se bude slavit v 65 zemích světa den antikonzumerismu. Tento svátek má upozornit na to, že horních 20 % populace spotřebovává 80 % světových přírodních zdrojů. Buy nothing day vznikl před 15 lety v kanadském Vancouveru v neziskové organizaci Adbusters. Tato nezisková organizace je složena z novinářů, aktivistů, studentů a umělců. Tento den každoročně nabývá různých podob – od rodinných akcí, přes politicky nabité protesty až po umělecké happeningy. Připojí se tento rok i Česká republika k dalším 65 státům světa?

Zdroj: Econnect


Bude čelit internet nedostatku kapacit?

Studie zjistila, že množství nových videí a dalších webových obsahů by mohlo do roku 2010 zahltit internet. Studie též poukázala na to, že internetová infrastruktura zejména v severní Americe přestane být v nejbližších 3 – 5 letech dostačující.

Zdroj: Stratégia SK


Koktejl pro ženy

Od příštího roku magazín Koktejl připravuje zcela nový projekt – Koktejl pro ženy. Tento časopis bude vycházet dvakrát ročně a bude určen ženám, které se zajímají o cestování, zdraví, či bydlení.

Zdroj: Mediář


Žádné komentáře:

 
Tento blog vytvářejí zaměstnanci PR agentury Fleishman-Hillard (www.fleishman.cz), názory jednotlivých zaměstnanců nemusí vyjadřovat stanovisko zaměstnavatele.